Over Ons

Wie wij zijn

Kitoko Event staat voor het creëren van unieke en levendige evenementen waar muziek, cultuur en plezier samenkomen. Kitoko betekent ‘mooi’ in het Lingala, en dat is precies wat we willen bieden: mooie momenten die blijven hangen. Wij organiseren feesten en clubnachten met een mix van Afro, Amapiano, Coupé Décalé, Kuduro, Rumba en meer.

 

PXL_20240622_182156510

Onze Visie

Bij Kitoko Event draait alles om een warme, inclusieve sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Of je nu komt om te dansen op de lekkerste Afrobeat vibes of gewoon wilt genieten van een geweldige avond met vrienden, wij zorgen ervoor dat elk evenement een ervaring wordt om nooit te vergeten. Onze missie is om mensen samen te brengen en te verbinden door de kracht van muziek en cultuur.

PXL_20240712_194046025

Prachtige wereld van Kitoko Event

Met onze passie voor diversiteit en entertainment streven we ernaar om elk feest beter te maken dan het vorige. Bij Kitoko Event draait alles om prachtige momenten, waar muziek en cultuur samenkomen in een wereld vol energie en creativiteit. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze volgende editie en je mee te nemen in de prachtige wereld van Kitoko!

Evenementen